Miele-powerwash-team-960px.jpg

MIELE POWERWASH

Het laatste rondje

 

Creatief idee & Uitwerking

Werk vanuit Blauw Gras

 

Opdrachtgever:   Buutvrij for life & Miele

Het laatste rondje

De Miele PowerWash op Lowlands. De populaire schuimparty waar je jezelf schoon kunt dansen, wat voor vele Lowlandsgangers de lange rij naar de douche doet vermijden. Miele stond, na 3 jaar, voor het laatste jaar met de Miele PowerWash op Lowlands. Voor deze activatie – ontwikkeld door reclamebureau Buutvrij – werden we (Blauw Gras) gevraagd om een frisse social campagne op te zetten om de bezoekers van het festival alvast warm te draaien voor de tofste (schuim)party van het festival en hen uiteraard ook tijdens en na deze belevenis met spetterende content te overspoelen. 

Casevideo

Spread the love

MIELE POWERWASH

Het laatste rondje

 

Creatief idee & Uitwerking

Werk vanuit Blauw Gras

 

Opdrachtgever:   Buutvrij for life & Miele

Het laatste rondje

De Miele PowerWash op Lowlands. De populaire schuimparty waar je jezelf schoon kunt dansen, wat voor vele Lowlandsgangers de lange rij naar de douche doet vermijden. Miele stond, na 3 jaar, voor het laatste jaar met de Miele PowerWash op Lowlands. Voor deze activatie – ontwikkeld door reclamebureau Buutvrij – werden we (Blauw Gras) gevraagd om een frisse social campagne op te zetten om de bezoekers van het festival vast warm te draaien en ook tijdens en na deze het festival met spetterende content te overspoelen. 

Social content

BEFORE

Warm draaien

De Miele Waslijn

Met de beelden van voorgaande jaren maakte we een spetterende nieuwe video om mensen vast warm te laten draaien voor het ALLER-ALLER-LAATSTE rondje in de Miele Powerwash. De post ging volledig door het dak!
 

Door de modder gerold of een frietje met ketchup op je shirt laten vallen? We introduceren de Miele Waslijn. App of DM dit noodnummer en wij wassen je kleding en  zorgen voor een mooie vervangende outfit tijdens deze wasbeurt. 

Wasvoorschriften

Maak het bont in de Powerwash! tips en tricks voor de lekkerste & soppigste outfits voor tijdens de Miele Powerwash! Vergeet niet dat ene badpak in je tas te stoppen of je duikbril mee te nemen als je geen sop in je ogen wilt.
 

Win je eigen rondje

Laundry Club

GIFjes

Wat is er toffer dan je eigen party hosten op Lowlands! Wij regelen dit voor je! Zeg met wie, waar en hoe jij je eigen party wilt hebben en wie weet mag jij met 30 vrienden een priverondje draaien in de Miele Powerwash

Kom maar door met dat gore lievelingsshirt van je. Vier dagen lang in dezelfde outfit dansen is voor vele Lowlandsgangers geen probleem. De Miele Laundry Club zorgt dat ook jij dan nog lekker fris zult ruiken.

Geen berg was mee naar huis? Laat je kleding wassen en neem een ze schoon mee wanneer je richting de uitgang loopt.
 

Jouw vieze was gratis naar de Miele Laundry service? Versier je stories met het GIFjes pakket van Miele Powerwash.

DURING

lowlands_2017_0992_jeroenroest_lowres.jp
MIE_LL_20190808-Splashzone_RH_V01.png

Een rondje met Trafassie!

15 sec GoPro video's

Splash zone

Ieder rondje in de Powerwash wordt vastgelegd. Als jij na deze waanzinnige schuimdouche naar buiten loopt krijg je je eigen QR-code met toegang tot het videomateriaal van jouw rondje. Zo creëer je pas echt #FOAMO

 'Kleine wasjes grote wasjes' zorg dat je erbij bent! Schuimparty met Trafassie.

Pas op voor de Splash Zone. Rondom de Miele Powerwash te tent neerzetten is op eigen risico! Iedereen die in de SplashZone staat krijgt natuurlijk een ticket om een rondje te bubbelen.

AFTER

#WAARWASJE

Voor de mensen die er niet waren... Je hebt hier echt wel iets gemist.

Aftermovie

Dit was hem dan. Het ALLER-ALLER-ALLER laatste rondje.