ANDERZORG_FC.png

Anderzorg

Bedtimestories & 'Dat overkomt mij niet podcast'

Huisstijl & Animatie

Blauw Gras

Bedtime stories

Lekker swipen door je stories, een belangrijk tijdverdrijf van de millennial. Het blauwe licht heeft alleen een slecht effect op de slaap. Wij rekende af met deze slechte gewoonte: Bedtime Stories. Stop met swipen, start met slapen.

Casevideo Bedtime stories

LaptopSmartphone_BedtimeStories_Anderzor

Dat overkomt mij niet Podcast

Dit overkomt mij niet, de podcast voor bewustwording onder millennials. In een reeks brengen wij relevante zorgthema’s die wij maakten in samenwerking met Anderzorg, experts en millennials.

De podcast is bezig met een flinke opmars onder millennials, waardoor het een heel geschikt middel is om de doelgroep van Anderzorg te bereiken. We willen vanuit Anderzorg graag informatieve content delen: maar hoe krijg je dat goed over de bühne? Een podcast biedt ruimte & commitment. Podcasts geven je namelijk niet alleen de mogelijkheid om een grote hoeveelheid informatie te delen, je luisteraar is ook voor zo’n 15-20 minuten betrokken bij je merk.
 

De titel van de podcastserie refereert naar issues waarvan millennials eigenlijk denken ‘dat zal mij toch niet overkomen…?’ Terwijl een burn-out of een constante piep in je oren wel hele realistische issues zijn. Met deze podcasts maken we luisteraars hiervan bewust, maar geven we ook concrete handvaten om bijvoorbeeld een fitobsessie of digitale verslaving te voorkomen.